Äntligen är de här!

Förra veckan låg ett tjockt brev i lådan och jag hade ingen aning om vad det kunde vara. Men när jag tog det ur lådan kände jag direkt. Jag blev pirrig som en barn på julafton och kunde inte vänta. Sprang in och slet upp det. Det var förstås mina nya MOEdesign-lappar som kommit. Lycka!

Vilken känsla det var att sy med dem för första gången! Det blev en haklapp i samma tyg som jag tidigare sydde stolsdynan till barnstolen. Klart det ska matcha! 🙂

Tyg: Laminerad bomull (textilvaxduk) från Ohlssons, vit trikåsnedslå från Bibbi och svart knapp från KAM.
Mönster: Eget.

Närbild på lilla lappen. Den har giraffen på baksidan, så den går att variera.

Det finns även en större variant, med både text och giarff på båda sidor.  Här syns de små till höger och de större bakom plasten till vänster. För att fira detta kommer jag utlysa en tävling under den kommande veckan. Hoppas många vill vara med !

2 Comments to “Äntligen är de här!”

  1. […] haklapp i textilvaxduk, som precis som den förra jag sydde, matchar stolsdynan i barnstolen. Mönstret är mitt eget och jag gillar modellen mycket. Det är […]

Leave a Reply

(required)

(required)