Byxor med häng

Jag blev lite inspirerad av ett par babybyxor med häng från Me&I och av alla fina haremsbyxor som syns överallt. Men naturligtvis kombinerade jag ihop allt till något eget. Det blev ett par breda, coola mysbyxor med mycket plats för kryp och lek.

De ser helt galna ut när de ligger platt, men när jag provade dem på baby V idag så såg jag direkt att jag hade tänkt rätt. Det är helt enkelt en superbra och cool byxmodell, som ger stor rörelsefrihet och inte ens med en tygblöjebak blir det trångt.

Tyg: Svart collage och svart mudd från SoS.
Mönster: Eget, strl 74, men kommer nog räcka över strl 80 också då den är så rymlig och har rejäla muddar.

När de kommer på ser de inte alls särskilt breda ut, utan bara supersköna. De här kommer jag  garanterat sy fler av, i collage och velour. Kanske blir det lite roliga fickor och applikationer på några?

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)