Ända till Holland

Dit ska det här fina setet, med åkpåse och filt.

Åkpåsen är sydd likt mina vanliga, men med skillnaden att den inte består av två lager fleece. Den här är istället fodrad med jersey. Den blev otroligt mjuk och mysig. Filten är sydd likadan, med fleece på ena sidan och jersey på andra och kantad med vitt kantband. Jag blev väldigt nöjd med det här fina setet.

Åkpåse

Den skulle vara mindre än standardpåsen, för att passa en liggdel till Phil&Ted. Jag utgick ifrån de mått jag fått och använde mönstret till min lilla åkpåse. Den har dragsko i toppen och är av sovsäcksmodell. Dubbla blixtlås, så att hela “locket” går att ta av.

Filt

Filten har måtten 50*60 cm och blev både varm och mjuk. Det blir jättefint att ha dem tillsammans i vagnen!

Tyg: Röd polarfleece från SoS och vit-/svartrandig jersey från Lilofant.
Mönster (åkpåse): Eget, lilla påsen.

One Comments to “Ända till Holland”

  1. Tudorienne says:

    Det förstår jag, de är jättefina!

Leave a Reply

(required)

(required)