Äntligen!

Strax innan jul kraschade MOEdesign.se under en uppgradering. Sen hann vi inte med att ta i tu med det under julhelgen och de födelsedagar vi har firat i familjen. Men nu funkar allt igen! Det är jag såklart väldigt glad för, så på något sätt tänker jag att vi ska fira det lite. Mer om det kommer. Men nu ska jag visa lite som hänt sen sist du kunde kika in här.

Om du följer MOEdesign på Facebook har du säkert sett att jag  började sy en glassapplikation för ett tag sen. Nu är den efterlängtade “päronsplittröjan” klar!

SONY DSCIdén är snodd ifrån Oh yeah baby, som gjort en liknande glasströja. För att vara första gången jag syr en egen applikation är jag ganska nöjd. Visst finns det förbättringspotential, men från det här kan det bara bli bättre tänker jag. 🙂 Min gamla symaskin (hushållsmaskinen) klarar inte trikåtyger över huvud taget, då det inte går att ändra pressarfotstrycket, men med flera lager mellanlägg som stadga på avigsidan funkade det ok.

Tyg: Randig jersey från SoS, vit interlock till kanterna från JNY. Glass-applikationen är gjord av små spillbitar jag hade i hyllan.
Mönster: Omgjort från ett gammalt mönster jag har använt, strl 98. Dock är den stor och jämfört med en köpetröja skulle den nog antagligen motsvara minst 104.

121226 paronsplitt med a

Vår lille virvelvind är inte så bra på att vara stilla, så under fotosessionen med tröjan dansade han konstant. Nöjd är han verkligen och var lite ledsen ikväll när vi berättade att den måste tvättas efter tårtkalaset vi hade igår.

One Comments to “Äntligen!”

  1. OYB says:

    Snygg! Och tack för länkningen! 🙂

Leave a Reply

(required)

(required)