En klänning?

Nu kan jag äntligen ladda upp lite nytt här igen. För två veckor sedan kraschade vår USB-disk där alla bilder ligger lagrade, men allt fanns back up-at. Så här kommer en påminnelse till er som inte gör kontinuerliga back up-er: Gör det! Lagra allt på minst två ställen! Mycket sytt och ovisat finns i mapparna. Dessutom kommer jag att blanda lite mer här i bloggen och visa annat pyssel också. Om en månad åker jag till Globen på Sthlm Scrap & pearl event och jag behöver peppa upp mitt scrap-ego lite inför den stora träffen.

Men först kommer en klänning jag sytt till mig själv. Eller är det ett nattlinne?

130204 klanning rosa strl 38

Tyget var väldigt tunt och passade inte riktigt till modellen, så därför la jag till rynk i sidan. Det tog bort värsta nattlinnekänslan i alla fall. Det här är inget plagg jag kommer bära till jobbet, men väl hemma eller så syr jag om det till ett linne. 😉

130204 klanning detalj
Så här ser rynket ut i sidan.

 Nu har jag sytt min första klänning till mig själv i alla fall. Jag tar med mig många lärdomar och vet mycket jag ska tänka på till nästa gång.

Tyget är en gammal hyllvärmare från SoS, som legat i säkert tre år. Jag är ändå glad att jag använde ett gammalt tyg första gången, samtidigt som jag tror att resultatet hade blivit helt annorlunda om jag sytt i tex velour. Mönstret kommer ur Ottobre 5/2012, men är ändrat lite.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)