Sydd korg

Bäst jag laddar upp något mer snabbt innan alla hinner se för länge på förra inlägget. 😉

Jag sydde en brödkorg för ett tag sen. Ett sånt där projekt jag tänkt sy i flera år, men som aldrig blivit av. Sen skulle jag bjuda på bröd på jobbet när jag började i januari och eftersom jag oroade mig för hur de skulle smaka började jag klippa ut tyg till en snygg brödkorg istället. Jag menar, de kanske inte gillade bröden, men de skulle ju säkert gilla min snygga brödförvaring… Galet, jag vet. Hur som helst blev bröden hur goda som helslt och själva korgen hann jag inte ens sy klart den kvällen. Men till helgen efter blev den klar. .-)

SONY DSC

Tyg: Vitt grovt bomullstyg från Ikea, blå grov strukturerad bomull med stjärnor från SoS.
Mönster: Eget.

Jag sydde på vlieseline, men den blev ändå lite sladdrig. Om jag syr fler kommer jag använda ännu grövre tyg eller mellanlägg på båda tygerna. Den håller sig helt ok så länge man fyller den med något.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)