En favvotröja

Nu ska jag visa något jag verkligen blev nöjd med, en tröja till mig själv. Mönstret kommer ifrån Ottobre och jag gillar verkligen modellen. Den har litet rynk mitt fram i ringningen och är ganska lång.

130211 langarmad strl 38

Tyg: Marin-/vitrandig jersey från Ohlssons, blå mudd från Jofotex till halskanten.
Mönster: Ur Ottobre 5/2012, strl 38.

SONY DSC

Det känns så läckert att kunna sy kläder till sig själv som både ser bra ut och passar. Den här tröjan har jag redan använt många gånger och är redan en favvotröja. Jag funderar på att använda mönstret till linnen och lite annat också. Vi får se vad det kan bli?

SONY DSC

Detaljbild på rynket.

Men nu tycker jag att det kan få bli vår och varmare. Lite mer färg i nyllet skulle inte skada heller. 😉

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)