Jippi Pippi!

När Lilofant valde att trycka upp Pippityget en sista gång så passade jag på att köpa lite. Det blev vitt och rött den här gången och båda tygerna är ekologiska (GOTS) och i ännu finare kvalitet än i den allra första tryckningen som jag också köpte ifrån. De två stora pojkarna här hemma fick välja tyger för nya tröjor nyligen och den äldsta valde Pippityget. Kanske för att han vet att lillebror äääälskar Pippi? Ja, ni som har följt mig ett tag har ju hört om Pippitröjan…

Så här glad blev han (som snart fyller 4) när han fick på sig sin! 🙂

130401 t-shirt pippi strl 116 pa axel

Jag sydde ett mönster ur Ottobre, som fanns i två olika storleksspann och det visade sig vara ett bra mönster. Det blir fler t-shirtar av det! Och tyget är i sån fin kvalitet och känns faktiskt både mjukt och lagom slitstarkt som det behöver vara till lekande barn.

 SONY DSC SONY DSC

Tyg: Pippimönstrad jersey (GOTS) från Lilofant, blå mudd från Jofotex och röd mudd från SoS.
Mönster: Ur Ottobre 3/2010, strl 116 (röd) och 140 (blå).

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)