Textilvaxduk

För ett tag sen fick jag en beställning på en sittdyna till en Antilopstol. Kunden önskade blå färg, men gärna mönstrat. Tyvärr är inte vintern bästa säsongen att få tag i textilvaxduk, så de fick bli helblå.

SONY DSC

Jag sydde också två haklappar i samma tyg, en till kunden och en blev över. Vill du köpa en? Hör av dig i så fall.

SONY DSC

Just nu pysslas det mycket här hemma. I april var det stort fokus på trädgården, men med det kallare vädret i maj så har det funnits tid för innepysslande igen. Om ett par veckor ska vi ha ett riktigt sjörövarkalas för vår blivande femåring och det finns mycket att pyssla med till ett sånt. Vimplar, bakning, tårta, dukning, skyltar, inbjudningar, skattkartor… Jag återkommer med bilder såklart!

Dessutom har jag sytt lite till mig själv och det känns himla bra. Nu är det inte bara barnen som får kläder längre. På Syfestivalen i februari letade jag minst lika mycket tyger till mina kläder som till barnens. Det ÄR himla häftigt att gå till jobbet i en nysydd kjol till exempel.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)