Sommar och sol

Värmen och sommaren är här. Våren slank liksom bara förbi. Hur som helst behövs ju andra kläder när det inte är lika varmt ute och jag fick en beställning på shorts. Tunna, mjuka och med muddar var kravet, men sen fick jag blanda färger som jag ville. Såna beställningar är extra roliga, när jag får välja tyger och prova vad som kan bli snyggt ihop.

:: Muddshorts ::

Muddshorts

Tyg: Svart med moln samt grönt med apor/lejon från JNY Design. Röd ekologisk bomullstrikå med elefanter från Jofotex. Muddväven kommer ifrån Stoff och stil och Mjuka tyger.
Mönster: De minsta (strl 80) är Meedoms mönster, och de två större (strl 98 och 110) är eget mönster.
Övrigt: Kul att jag fick välja tyger/färger själv och roligt att beställaren blev nöjd så klart! Tre bröder kommer leka ihop i dessa härliga shorts. Genast måste ju mina egna två pojkar få också! 🙂

2 Comments to “Sommar och sol”

  1. Debbie says:

    Hej!

    Jag ska kolla inställningarna vid tillfälle 🙂 Kanske är någon inställning som inte stämmer. Får ju en del kommentarer nämligen.
    Jättefina kläder du syr! Kul! Beträffande hattarna så är inspirationen hämtad ur ett äldre nummer av Allt om handarbete, men den mindre hatten fick jag rita mönster till själv eftersom jag inte hade något så litet. Det blev bra och den passade 🙂

  2. Tina says:

    Jättesött – du är så flitig & duktig! 🙂

Leave a Reply

(required)

(required)