Nya härliga moln

Sommaren är här på riktigt nu och det känns som om jag haft lite solsting vad det gäller bloggen. Ännu har jag inte börjat min semester, så tiden har helt enkelt inte räckt till. Kreativ är jag, men det blir väldigt mycket tid i trädgården så här dags på året. Jag har fått lite sytt trots värmen, några beställningar (som jag inte visar ännu, brukar alltid leverera först) och så lite till våra egna barn. När jag sydde en bunt shorts till en vän nyligen insåg jag att mina egna pojkar också behöver, så först ut är ett par små shorts till lilleman. Som ni ser har jag skaffat mig nya färger på molntygerna. Shoppa går visst bra trots värmen! 😉

:: Molnshorts ::

Tyg: Svart interlock med moln, JNY Design. Limefärgad mudd från Mjuka tyger.
Mönster: Meedom, form 1.
Strl: 80
Kommentar: En mysig modell. Valde att sätta i en bred resår i midjemudden, då en limefärgade mudden har tendens att töja lite.

:: Dregglis ::

Tyg: Turkos interlock med moln, JNY design. Baksida i vit interlock, Jofotex.
Mönster: Eget
Övrigt: Älskar kombinationen turkos/orange!

Det finns en likadan turkos dregglis till salu om någon är intresserad.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)