Ny pocket

Jag behövde verkligen ta mig i kragen och sy lite nya blöjor. Om Lille A ska hinna använda dem innan han slutar med blöjor, vill säga. Han är inte riktigt lika road av att sitta på pottan som Storebror var, så det här blir nog en lite längre blöjperiod. Men då får vi i alla fall användning för de fina blöjorna. 🙂

:: Pocketblöja ::

Tyg: Ooga boga-PUL och mörkgrå coolmax från Wanoo och ljusblå microfleece från IKEA (filiten Irma för 10 kr, räcker till väldigt många blöjor!) Knappar från KAM.
Mönster: Tror jag har lyckats med mitt eget första blöjmönster. Jag började med ett färdigt mönster, men slutade någon helt annan stans. Lille A har vuxit sen jag sydde de första och jag ville förstora den lite. Den snurrar i tvättmaskinen just nu, så jag har inte hunnit prova passformen. Sydde återigen resårkanal och en stickning runt hela blöjan, vilket jag tycker ger ett snyggt slutresultat. Jag ville testa att sy foder i coolmax, som ska vara svalt och hålla huden torr, men jag tyckte den var så sladdrig, så det fick bli en omlottvariant, med både coolmax och mikrofleece för att hålla fast coolmaxen lite.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)