Babyhjälm

Se upp i backen! Nej, just ja. Inte en sån hjälm. Men en babymössa.

Det råder visst brist på mönster på dessa, så jag håller på att knåpa ihop ett själv.

:: Hjälmmössa ::

Tyg: Uggleinterlock från Jofotex, röd interlock till kantning från JNY.
Mönster: Eget, strl nyfödd pytteliten 🙂

Och hur blev den då? Nja. Men nu när den första är sydd vet jag hur jag ska ändra mönstret till nästa. Och den var väldigt söt och mysig att sy. Min gamla docka har perfekt nyföddshuvudstorlek att prova på.

2 Comments to “Babyhjälm”

  1. […] var alldeles nyfödd och jag tänkte att en hjälmmössa skulle passa bäst. Efter att jag sytt ugglemössan så lärde jag mig vad som behövde ändras för att mönstret skulle få bättre passform, så jag […]

  2. Åsa says:

    Hej vad fin den blev ! Jag har letat som en galning efter ett mönster till en babyhjälm. Man kan inte få köpa en kopia av ditt ? Mvh Åsa

Leave a Reply

(required)

(required)