Råååsa

Det är ju inte så ofta jag syr riktigt tjejiga kläder, då vi har två pojkar och det mest verkar finnas pojkar runt oss. Men strax innan jul fick jag en rolig, tjejig beställning.

:: Klänning och tights ::

Tyg: Rosa jersey med moln och turkos jersy, båda från JNY.
Mönster: Eget på klänningen och tightsen är Meedom form 0 (tights)
Övrigt: Jag ritade mönster i strl 62, men fick veta att de passade redan nu så det är mer troligt att de är 56-or. Jag borde se till att ha provplagg i de minsta storlekarna också, så jag kan se att mönsterstorleken stämmer bättre. (Note to self!)

Jag klurade länge på hur halsringningen skulle bli, men till sist blev jag nöjd. Med en liten bebis vill man ju att det ska vara smidigt att trä över huvudet, men jag är själv inte överförtjust i kuvertöppningar, så det fick bli en snyggare variant med knäppning.

2 Comments to “Råååsa”

  1. Anna says:

    Detta var en julklapp till min dotter från moster milla. Superfint och välsytt! Gillar knäppningen på klänningen. 🙂

  2. […] Klöverjersey och röd jersey till kantning från Mjuka tyger. Mönster: Eget, samma som detta fast strl […]

Leave a Reply

(required)

(required)