Long time, no see

Ibland kommer det såna dagar när man bara hinner leva själva livet. Och nu har vi haft en period där många såna dagar kommit i rad. Lite falsk krupp, massor av jobb och bortrest make och sånt där. Men igår var jag på scrapträff igen (så fantastiskt skönt att få komma dit en stund efter en vab-dag) och då skapade jag. Egentligen började jag redan hemma på eftermiddagen, medan lilleman sov. Han sov så länge att jag dessutom hann klippa och börja sy ihop två tröjor. Dessutom håller jag på att montera mitt senaste stickprojekt, jeeei! Så helt stiltje har det inte varit här hemma, men jag har inte hunnit slutföra.

:: Vattkoppor ::

En sida om när Lillebror hade vattkoppor i höstas. Han var riktigt sjuk och hade många koppor, överallt.

This page is from when our youngest son had chickenpox and he was really sick for ten days.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)