En elefant balanserade…

Det blev visst inte så mycket mer scrappat under de cybercrops som höll på under påskhelgen. Vi renoverade vår hall, så det blev inte så mycket tid vid pysselbordet som jag hade trott. Resten av tiden var vi ute i sommarvädret och fixade i trädgården. Wow, vilken sommar vi hade! Och idag snöade det, den 3 maj… Det är ingen ordning alls. 🙂

Här är i alla fall en tröja jag sydde för ett tag sedan.

Tyg: Svart med elefanter, randigt och mudden är alla från SoS.
Mönster: Har utgått från Meedom, form1 och ändrat lite. Strl 92.

Jag gillar effekten med de orange täcksömmarna. Note to self! Göra halsmudden något mindre nästa gång, eller bara bandkanta. Den ser ut att stå upp en del, men när den sitter på Lillebror så syns det inte alls, tack och lov.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)