Do redo

Jag hade en gammal svart manchesterkjol som jag inte använt på år och dar. Jag klippte sönder den och sydde ett par byxor åt Lille A.

Tyg: Gammal manchesterkjol, svart mudd från SoS.
Strl: 92. De var lite stora än så länge, men han växer ju. 🙂

Jag älskar sån här sömnad, när man kan ta till vara på sina kunskaper och använda det som redan finns hemma. Jag sydde i resår i midjemudden, för att de ska hålla uppe ordentligt och i bensluten är de fållade med resår, för att de ska kunna användas redan nu. Resåren gör att de inte halkar ner över och under foten, så han slipper snubbla. Stickade benfållen och muddsömmen med turkos tråd, för att få en snygg detalj (att det satt turkos tråd i maskinen och jag inte iddes byta behöver vi inte säga något om…).

One Comments to “Do redo”

  1. Annika says:

    Coolt!! Visst är det härligt när garderobsvärmare kommer till användning!! Och blir lite omstylade! Jättefina! Glad sommar på dig o familjen! KRAM!

Leave a Reply

(required)

(required)