Åkpåse

Nu var det ett tag sedan jag sydde en åkpåse, så det var riktigt roligt. Den här gången nålade jag ihop alla delar och blixtlås direkt, så sen var det bara att sy på. Det är en sån mysig påse, i lite sovsäcksstil med rundresår och dragsko upptill.

 

Bilden är klickbar om du vill se den större.

Tyg: Polarfleece från SoS
Övrigt: Som vanligt har jag sytt den med delbara blixtlås, som gör att man kan ta av “locket” och använda underdelen som sittdyna/filt. Den har självklart hål för selen i vagnen.

Mina namnlappar har nästan tagit slut och jag skulle vilja göra nya, ännu finare. Helst med en fin logga på. Men det dröjer nog lite innan jag hinner fixa design och få beställningen så det kan hända att jag måste sy med äldre lappar, som det inte står MOEdesign på, till dess.

One Comments to “Åkpåse”

  1. […] Igår var jag ledig med pojkarna, för skolan och förskolan var stängda. Vi var hemma på förmiddagen och sen åkte jag och Storebror till frisören och klippte oss. Färdiga hämtade vi Lillebror och åkte ut till Irsta för att hälsa på M och alla hennes barn. Tänk, de kämpade i så många år och gjorde många ivf-er. Till sist fick de sina tvillingflickor i sept 2009 och nu har de hunnit få en lillebror också. Precis som vår lille filur kom han dessutom till helt av sig själv! Livets mirakel. Av någon anledning var Store A rätt stökig när vi var där (jag tror han var rätt uttråkad) och jag fick vakta mer än jag hann prata med fina M, tyvärr. Men vi sa att vi skulle ta igen det snart. Jag levererade en åkpåse till lillebror M också, som du kan se här. […]

Leave a Reply

(required)

(required)