Pippibody

Jag tror blivade storebror kommer att vara mäkta stolt när bebisen får ha den här på sig. Den matchar pippitröjan jag sydde åt honom, men har bruna sticksömmar i raglansömmarna istället för röda, som jag sydde på tröjan.

Tyg: Pippimönstrad jersey från Lilofant (åååh, vad jag ångrar att jag inte köpte mer av det tyget!) och brun interlock till kanterna från JNY.
Mönster: Modifierat Ottobremönster (4/2004), strl 50.
Övrigt: Det är första gången jag syr knäppning i raglansömmen och jag blev riktigt nöjd med den. Jag kommer nog att sy flera på liknande sätt.

Vi hämtade vagnen idag, som kom med leverans från Tyskland, så nu kan jag äntligen mäta liggdelen och sy en gosig påse att ha däri. Åkpåsen vi köpte till är i största laget för att ha i liggdelen. Men det gör ingenting, för då får jag ju sy! Nu återstår bara det svåraste, färgvalet. 🙂

One Comments to “Pippibody”

  1. Heléne says:

    Åh sååååå fin!! Önskar jag kunde sy. Eller jag kan nog, men måste prioritera andra hobbies. Hoppas du mår bra!!

Leave a Reply

(required)

(required)