Bebisbyxor

Sitter med nytillskottet i knät och uppdaterar lite, så det går trögt (läs: pekfingervals…)

Som jag skrivit tidigare så hade jag inte sytt byxor i tillräckligt liten storlek. De som såg så små ut var alldeles för stora för vår lille plutt, så jag tog tag i det häromdagen. Äntligen börjar jag känna mig tillräckligt pigg för att få en stund i pysselrummet då och då. Men det funkar såklart bara när maken också är hemma och att alla (läs: bebisen) är nöjda och glada.

Tyg: Turkos velour från Hilco och ljusturkos mudd från Jofotex. Djungelvelour från JNY och mörkturkos mudd från SoS.
Mönster: Eget, strl 50-56.
Eftersom mudden går att vika upp blir storleken rätt generös, så passar de bara på bredden går de att använda länge. Byxorna på bilden är i samma storlek, men jag ville visa vilken skillnad det blir om man viker mudden.

One Comments to “Bebisbyxor”

  1. OYB says:

    Jättesöta byxor! Den turkosa Hilcovelouren är verkligen jättehärlig nyansen!

Leave a Reply

(required)

(required)