Misslyckade, fast lyckade byxor

Jag skulle sy de pösiga bebisbyxorna med resår och knytband i midjan, från senaste numret av Ottobre. Men sen tänkte jag helt fel (eller inte alls?) och sydde galet. Knapphålen blev misslyckade och jag lyckades sy dem genom båda lagren av linningen. Kanske finns det en poäng med att läsa och följa mönster ibland? 😉

Hur som helst klippte jag av linningen och sydde dit en hög mudd istället, så det fick bli pösiga muddbyxor. De blev jättemysiga, trots att de inte blev som jag hade planerat. Och vem blir inte glad av att se det här gula, härliga tyget?

Tyg: Gul interlock med klöver från Deerdot och vit mudd från SoS.
Mönster: Modifierat Ottobre 1/2012.

Nu har jag klippt och börjat sy på en ny byxa av samma mönster och den här gången hoppas jag det blir rätt…

3 Comments to “Misslyckade, fast lyckade byxor”

  1. OYB says:

    Så söta! Gult och vitt tillsammans är så härligt! Och tur att det löste sig med byxan trots missen.

  2. Anna says:

    Hej, jag borde ha en del elefanter kvar. Maila mig hur mycket du behöver och din adress :-).
    /Anna

Leave a Reply

(required)

(required)