Ett kort med kärlek

Jag och maken firade tio år tillsammans i veckan som gick. Då passade jag på att plocka fram scrapgrejerna. De fick dammas av lite innan jag kunde börja, men när jag väl var igång var det ju sååå kul! Jag måste verkligen ta tag i den där framkallningsmappen jag har gjort i ordning, så jag får lite nya foton att scrappa. Det brukar sätta fart på pysselsuget och inspirationen.

Hur som helst blev det ett fint kärlekskort av februarikitet från Mollys. (Jo, för jag prenumererar faktiskt fortfarande på dem, trots att jag inte scrappar något av dem… hrm.) Det kändes som bra övning inför bröllopet vi ska på i maj, att scrappa lite kärlek.

Förhoppningsvis blir det lite mer scrappat när jag kommer iväg på scrapträffarna igen, bara Vilmer går med på det.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)