MOEdesign

här skapar jag

Retrobilar

Igår kväll satte jag mig och sydde en dagisfototröja. Förra året slet jag med Pippitröjan. Den blev så otroligt populär. Det är fortfarande den absoluta favorittröjan. Vi får se om årets biltröja kan nå samma status. Snygg blev den i alla fall.

Tyg: Jersey med bilar från Jofotex, orange jersey från JNY.
Mönster: Ottobre 4/2004.

Jag sydde även ett par dregglisar häromdagen och den här gången sydde jag dem med collagetyg på baksidan, istället för den klassiska fleecen. Det blev bra. Håller kanske inte lika länge mot vätan, men blir lite svalare å andra sidan. Jag hittade en bit fordonsjersey som precis räckte till två stycken.

 

 

Tyg: Fordonsjersey från JNY och svart collage från SoS.
Mönster: Eget.

Snart kommer en laddning av Lilofants härliga fiskamönstrade tyg. Det är absolut sista chansen att kunna köpa det, då Agnetha ska sluta sälja tyger. Så vet du redan nu att du skulle vilja ha något sytt i det tyget, hör gärna av dig. För jag ska beställa inom några dagar och då kan jag ta med det i beräkningarna av hur mycket jag ska beställa. Själv ska jag sy mig en topp i det röda!

Glöm inte att tävla! Idag är sista dagen, men du har ända till kl 23,59 på dig att gissa hur många som kommer *gilla* MOEdesign’s Facebook-sida på torsdag kväll.

Tävla med MOEdesign!

Nu är det äntligen dags för tävling! Jag hade ju lovat att den skulle komma redan förra veckan, men det verkliga livet (jo, det finns faktiskt ett sånt) tog lite mer tid än jag hade trott.

MOEdesign finns numera på Facebook. In på sidan och trycka på “gilla” vettja, så vi blir många följare! 🙂 Du får självklart också dela sidan och sprida tävlingen så mycket du vill.

Kommentera detta inlägg och gissa hur många gillare MOEdesign kommer att ha på Facebook om en vecka 27/9 kl 22, så kan du vinna en mössa lagom till höstkylan kommer. Du kan tävla fram till och med 25/9 kl 23.59. Vinnaren väljer tyg och storlek. Då kan du till exempel välja en sån här:

Tyg: Skyar (ekologisk jersey) från Znok design.
Mönster: Eget, strl 56-58.

Äntligen fick jag en egen mössa. Har jämt bara sytt åt andra, men glömt bort mig själv. Och dessutom bjuder jag på en bild på mig själv. Hej hej!

Och glöm inte kika in här alltså:

facebook_pic_liten

Vinn namnlappar!

Här är en tävling jag absolut inte vill missa. Tävla du också, om egendesignade namnlappar till det du skapar!

Om jag vinner vill jag såklart ha min egen logga på dem, för att sprida MOEdesign på ett snyggt och proffsigt sätt.

Bloggcandy hos Mollys

Jag vill vinna det här härliga påskägget med scrapgodis. Vill du också tävla? Surfa in till Mollys.

Sedan min overlock kom tillbaka i slutet av förra veckan har jag sytt en massa. Men så kom våren och väckte min trädgrådslust och därför har jag inte hunnit med att ladda upp något. Bilder kommer, så kika gärna in igen snart. 🙂