Ett linne

Idag regnar det, men vi har ju haft ett par riktigt varma dagar så man vet att sommaren är på gång. Jag håller på att rusta barnen inför sommaren och fyller deras garderober med nya kläder. Självklart blir det inte bara hemsytt, men lite grann är ju kul.

Äldsta sonen A skulle få en t-shirt, men jag tabbade mig lite när jag skulle skära ut tyget, så det fick bli ett linne istället. Kommer inte riktigt ihåg vad som hände, men linnet blev klart och A var nöjd!

Tyg: Randig trikå från E-slöjd och svart mudd från SoS.
Mönster: Eget, strl 122.

Igår var jag iväg på scrapträff med mina fina scrapvänner. Det var kul att komma dit, även om jag hade hoppats för mycket. Lille V var inte alls nöjd med att ligga i vagnen, så jag öppnade inte ens väskan. Men det var ändå roligt att komma iväg lite och få träffas. Nästa gång kör vi heldag och då är det väl större chans att han sover en liten stund.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)