Roboten Rob

På Bolibompa har lille A fastnat för “Roboten Rob”. När jag tog fram lite gamla resttyger för att sy upp dem innan jag köper på mig mer nytt så hittade jag robottyget. Han var lite skeptisk först, men när jag sa att det nog var “Roboten Rob” på det, så ville han genast ha tröjan klar.

Tyg: Interlock med robotar (från SoS tror jag) som jag bytt till mig från Fotnoten. Limefärgad jersey från JNY.
Mönster: Meedom form 1, strl 98.

Jag tänkte sticka ner halsmudden också, men han var så ivrig att ta den på sig, så det blev inte gjort. Halsmudden är sydd i samma jersey som ärmarna. Lite sladdrig som mudd, men mjuk och skön och det funkar.

 

One Comments to “Roboten Rob”

  1. Annette says:

    Snyggt! Fina färger tillsammans. Och gullig liten kille !

Leave a Reply

(required)

(required)