Ännu en krona

Som avslutningspresent till dagis sydde jag en krona att leka med. Den här gången hade jag hittat min vita kardborre, så den blev lite mer diskret än den svart som jag sydde på Axels. Den blev väldigt uppskattad på avdelningen och det känns bra att få lämna något minne från oss där, nu när Axel byter avdelning efter sommaren.

Tyg: Gul lakansväv från SoS. Innuti har jag strykt på tunt, stadigt mellanlägg på ena sidan för att få stadga och så har jag sytt in ett lager vadd. Den är mjuk men håller ändå formen bra!
Mönster: Ur Ottobre 4/2004.

Den blev väldigt populär direkt och jag tycker det är roligt att ge bort presenter som kommer barnen till gagn.

One Comments to “Ännu en krona”

  1. oyb says:

    Tjusig! Storebror här hemma har bett om en krona, så jag borde sy en snart.

Leave a Reply

(required)

(required)