Sommarens solhatt

Jag sydde en solhatt i början av sommaren. Men den blev alldeles för stor, så den blev knappt använd. Nästa sommar?!

Tyg: Interlock med klöver från Deerdot, vit interlock till knytband från JNY.
Mönster: Gratismönstret från Ottobre, strl 48-50.

Sydde den dessutom i trikå för att krångla till det lite extra. Vi får se om lille herrn behagar ha den nästa år. 🙂

På bilden är också en av otaliga dregglisar jag har sytt till honom. Han har dregglat kopiöst i flera månader och ännu har ingen tand kommit. Han fyller 8 månader på lördag. Under är en bild på en av alla sydda, i pippityget från Lilofant. På baksidan är det vit microfleece från SoS.

Jag vet att Agnetha funderar på att trycka upp mer pippimönstrad trikå och jag lär ju köpa på mig ett par meter då, för snart är Pippitröjan helt utsliten. Mer använt plagg har jag aldrig sett. Så fort den blir smutsig ser Axel till att vi tvättar den och jag har lärt mig allt om fläckborttagning med hjälp av den här tröjan. Vitt tyg och treåring är inte en alltför bra kombination. På nåt sätt har de alltid lyckats ha något mer morot eller tomat i lunchen på dagis de dagar han har haft den på sig… 😉

One Comments to “Sommarens solhatt”

  1. Annette says:

    Vilken underbar hatt <3 Ja allt du syr är fint, förresten!

Leave a Reply

(required)

(required)