Retrobilar

Igår kväll satte jag mig och sydde en dagisfototröja. Förra året slet jag med Pippitröjan. Den blev så otroligt populär. Det är fortfarande den absoluta favorittröjan. Vi får se om årets biltröja kan nå samma status. Snygg blev den i alla fall.

Tyg: Jersey med bilar från Jofotex, orange jersey från JNY.
Mönster: Ottobre 4/2004.

Jag sydde även ett par dregglisar häromdagen och den här gången sydde jag dem med collagetyg på baksidan, istället för den klassiska fleecen. Det blev bra. Håller kanske inte lika länge mot vätan, men blir lite svalare å andra sidan. Jag hittade en bit fordonsjersey som precis räckte till två stycken.

 

 

Tyg: Fordonsjersey från JNY och svart collage från SoS.
Mönster: Eget.

Snart kommer en laddning av Lilofants härliga fiskamönstrade tyg. Det är absolut sista chansen att kunna köpa det, då Agnetha ska sluta sälja tyger. Så vet du redan nu att du skulle vilja ha något sytt i det tyget, hör gärna av dig. För jag ska beställa inom några dagar och då kan jag ta med det i beräkningarna av hur mycket jag ska beställa. Själv ska jag sy mig en topp i det röda!

Glöm inte att tävla! Idag är sista dagen, men du har ända till kl 23,59 på dig att gissa hur många som kommer *gilla* MOEdesign’s Facebook-sida på torsdag kväll.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)