Pingvinbodyn

För ett tag sen sydde jag klart en body i det där pingvin- och isbjörnstyget jag har visat bild på. Den blev hur härlig som helst, särskilt kombinationen med stjärntyget och de röda kantbanden.

SONY DSC

Tyg: Djurmönstrad jersey från SoS, turkos stjärnjersey från Jofotex och röd interlock till kanterna från JNY.
Jag har använt samma mönster som till den här, men i strl 74.

Jag gillar den massor och ihop med de turkosa pösbyxorna är den ju bara helrätt. Coolaste bebisen i stan! 🙂

SONY DSC

Jag kommer att försöka blanda lite av mina pyssel på bloggen framöver. För det händer ju en del annat än bara sömnad av barnkläder här hemma. Just nu håller jag tex på att avsluta en stickad halskrage till mig själv. Mönstret har jag gjort själv och om den blir bra så tänker jag dela med mig av det här sen.

One Comments to “Pingvinbodyn”

  1. Lina says:

    Så jättefin!

Leave a Reply

(required)

(required)