Fina flodisar

Äntligen fick jag lite tid och hann sy lite. Igår fick jag färdigt en body till lille A. Jag provade mönstret som fanns i senaste Ottobre, med kuvertöppning i halsen. Till nästa gång ska jag modifiera lite, men jag tyckte att halsringningen höll sig bra på plats.

Jättekul att sy i det nya flodhästtyget, som dessutom är ekologisk bomull. Dessutom fick jag hem nya färger på mina namnlappar i veckan, så nu kan jag variera mig lite. Jag tyckte att interlocken var lite stum att kanta med, men väldigt mjuk och skön.

Mönster: ur Ottobre 3/2010
Tyg: Trikå med turkosa flodhästar från Jofotex, vit interlock till kantning från Jofotex.
Strl: 80 (rymlig modell, som faktiskt blev rätt lång. Perfekt till tygblöjebebisar!)
Övrigt: Satte i vita knappar från Prym i grenen, vilket blev snyggt mot den vita kanten.

Bäst: Tyget!! Alla älskade tyget i familjen och storebror har redan beställt ett linne. 🙂

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)