Singoallatopp

Äntligen har jag lyckats logga in på MOEdesign via iPhonen, så nu ska jag kunna uppdatera lite igen. Det händer mycket i vårt liv just nu. Vi har köpt ett nytt hus och sålt vårt radhus, med allt vad det innebär. Syrummet blev nerpackat i kartonger, till förmån för vår minsta lilla kille som skulle få ett eget rum inför husförsäljningen.

Även stationära datorn blev nerpackad och däri låg en massa bilder på sånt som jag tänkt visa här. Men det kommer tid till det senare.

Nu när huset är sålt och vi haft semester några veckor fick jag ett sömnadsuppdrag, så jag plockade upp maskinerna och letade fram tyger ur kartonger. Hittade inte allt, så jag har fått ta ett par vändor till Ohlssons tyger också, för att köpa vliesofix och snedslå. När jag ändå var där så kunde jag inte motstå lite ny trikå med dinosaurier och astronauter. Det väckte sylusten, så maskinerna har fått stå framme några dagar nu. 🙂

Det resulterade bland annat i den här söta

20130802-200009.jpg

som ska bli en present. Den blev så söt så det inte är klokt. <3

Den är sydd i ett tunt, vävt tyg från SoS som jag köpte för ett par år sen. Mönstret har jag konstruerat själv och den är i strl 80.

2 Comments to “Singoallatopp”

Leave a Reply

(required)

(required)