Dinos

I somras fick jag ett ryck och ville sy. Allt var ju nerpackat inför vår försäljning, men den var ganska snabbt avklarad och då packade jag upp lite igen. Sen låg det i tre månader i vardagsrummet. *rekommenderas inte*

Jag sydde en pyjamas till äldsta sonen, en pyjamas till mellan och så påbörjade jag en tröja åt minstingen. Jag klippte ut delarna och sydde ihop raglansömmarna. Sen tog det stopp och den blev senare nerpackad i flyttlådorna med tyger och sybehör.

I helgen hittade jag den igen och tog tag i den. I förrgår föddes lilla dino-tröjan. Tur jag kände på mig detta i somras och valde en större storlek.

20140117-124719.jpg

Den är sydd i dinotrikå från Ohlssons, turkos Jersey från JNY tror jag. Bruna kantband och en kontrastfull turkos fållsöm längst ner. Detaljerna blev så fina och det blev en tröja som jag blev riktigt nöjd med. Mönstret är ett avsmalnat Meedom form 1, strl 92.

Lille V hade den på sig igår och den passade bra, var nästan lite stor till och med.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)