Ett gäng blöjor

Jag har sytt ett gäng tygblöjor under våren och här är ett par av dem.

De här två är sydda av mönstret Darling diapers, i strl M.
SONY DSC

SONY DSC
Insidan är fodrat med dry liner, ett funktionstyg (ser ut som de i träningströjor med små, små hål i) som transporterar bort fukten. De har båda ett mellanlager av microfleece och PUL ytterst. SONY DSC
Knapparna kommer från KAM.

Till dessa sydde jag ett antal blöjinlägg som man stoppar i pocketöppningen längst bak. Efter att ha provat många varianter på tygblöjeöppningar, så är det trots allt bak som är smidigast. Dessutom har jag börjat gilla rullande resår runt benen bättre än att sy med resårkanal. Det känns som att den här modellen sluter bättre runt benen än de blöjor som har resårkanal och det är ju helt klart väsentligt.

Vi gillar dem jättemycket, både mamman, pappan och Vilmer. Vilmer verkar heller inte vara så snabb med att sluta med blöja som sina bröder var, så det är bra att ladda upp med ett gäng. Våra trogna, gamla Imse-blöjor börjar sjunga på sista refrängen…

One Comments to “Ett gäng blöjor”

  1. Rebecka says:

    Jag har en miljon tygblöjor av tusen olika märken och sorter. Vill du ha dem (typ låna på obestämd tid).

    Jag tänker att jag ska lyckas sälja dem någon gång, men det blir inte av.

    Messa mig om du är intresserad.

Leave a Reply

(required)

(required)