MOE pysslar faktiskt :)

Man kan tro att det står stilla på pysselfronten, men så är det inte. Det är nog mest för varmt för att sitta framför datorn. Det blir många foton tagna, en del sytt och en del scrappat. Också en massa kreatvit trädgårdspyssel och husfix hinner jag med. Jag har bara varit lite dålig på att visa vad som händer.

:: Kortbenta pyjamasbyxor ::

Stora A sover helst i korta pyjamasbyxor och dessa hade han brist på. Självklart fick han välja tyget själv. 🙂

Tyg: Turkos ekologisk trikå med flodhästar (Jofotex)
Mönster: Eget
Strl: 110/116


De är snabbfållade á la Gekko och har resårkanal, med fritt löpande resår. Dessa blev älskade från första sekund. Han går gärna i dem fram till lunch (tur det är sommarlov!) och jag borde sy fler. Det var första gången jag vände täcksömmen avig, så raksömmarna kom på baksidan. Gillar det! Dessutom är ju kontrasten mellan turkos och orange så snygg!

Nästa inlägg kommer att handla om scrap och nysydda t-shirts. Sånt går ju åt i den här värmen. 🙂

One Comments to “MOE pysslar faktiskt :)”

  1. Ulrikaulrika says:

    Wow vilka fina saker du syr!

Leave a Reply

(required)

(required)