Nysytt

Oh no. Jag har varit en dålig bloggare under sommaren. Det har hänt mycket på semester, vi har byggt om här hemma. Så där ligger en stor del av tidsbristen för att blogga.  Men nu ska jag försöka ändra på det. Jag rivstartar sensommaren med lite nysytt:

:: Elefant-tisha ::

Tyg: Elefant-jersey från Stoff och stil, grön single jersey till ärmar från JNY Design. Limefärgad mudd från Stoff och stil (till halsringningen).
Mönster: Meedom
Strl: 80.
Övrigt: Fållade ärmar och nederkanten med bred, avigsydd täcksöm.

Sen har jag fyllt på dregglislagret också, så behöver du eller någon du känner dregglisar så finns nu många olika tyger att välja mellan.

One Comments to “Nysytt”

  1. […] Lille A behövde fylla på klädförrådet inför dagisstarten och de här passade bra. De är rymliga i storleken och han kommer lätt att kunna ha dem hela hösten. Valde at sy korta muddar den här gången och tyckte det blev fint. Dessutom passar de himla bra ihop med den här. […]

Leave a Reply

(required)

(required)