Hoppsan!

Det gick ju inte alls som planerat. Jag skulle ju uppdatera efter klädpartyt och visa vad jag åstadkommit under veckan, men… Vår dator har betett sig sjukt en period och vi insåg att vi var tvungna att ge den lite medicin. Så, nu är nytt operativsystem installerat och förhoppningsvis ska den fungera ett tag till. 🙂 Hur som helst har jag massor att visa upp, men inte haft Photoshop förrän ikväll, så det blev inget med det.

Klädpartyt i torsdags var mycket trevligt. Jag handlade till mig själv och visade blygsamt upp lite av vad jag hade med mig. Jag närde inga större förhoppningar, utan ville mest visa och få lite respons på vad jag har gjort från dem som inte är närmast sörjande. Men oj, så många fina kommentarer jag fick! Det var en stor ego-boost och jag var så glad när jag åkte därifrån med en lista beställningar. 🙂

För att kunna sätta igång med några av dem så blev jag tvungen att beställa lite mer tyg (oj, så trååååkigt… inte!), så vi hoppas att det inte tar allt för lång tid innan de kommer. Idag har jag tagit ut komp för att vara hemma med snoriga Lillebror och då hann jag med att sy ett par mysiga byxor. Bilder på allt jag hunnit den senaste veckan kommer imorn, då jag är alldeles för trött ikväll för att redigera. Men det finns mycket att visa, så kika in igen imorn. Det är mössor, bodies, byxor, vantar… japp, jag har varit produktiv!

2 Comments to “Hoppsan!”

  1. Erica says:

    Väntar med spänning på vad du har sytt. 🙂

  2. Helena says:

    Åh vad roliigt att det gick så bra!! Jag blir superinspirerad, men just nu är tiden sjuuukt knapp eftersom jag både pluggar och jobbar… sen sen kommer min tid 🙂

Leave a Reply

(required)

(required)