Öppna landskap

Landskapstyget från Jofotex är så underbart! Dessutom är det så lätt att variera med andra färger, här med blå moln som ärmar och röd kantning.

:: Body med kuvertöppning ::

Tyg: Landskapsinterlock från Jofotex, interlock med moln och röd interlock till kanter från JNY.
Mönster: Från Ottobre 2/2010
Strl: 80

Jag sydde dem samtidigt och den ena fick Lille A (den med molnärmar) och den andra finns fortfarande kvar, ifall någon är intresserad. Det är en rätt rymlig storlek, det finns flera cm kvar på bodyn när Lille A har den och han är snart 16 mån. Hör av dig om du vill köpa den!

Igår var jag dessutom på scrapträff med tjejerna i scrapligan igen och det var riktigt roligt att scrappa. Två layouter fick jag till och snart ska jag ta mig i kragen och scanna alla som ligger och väntar. Det var kul att få pyssla med lite annat ett tag. Snart har hantverkarna som jobbar här hemma jobbat färdigt och då ska vi äntligen röja i pysselrummet. Det är sannerligen ingen kreativ tillvaro där inne nu. Bäst jag går och syr lite! 🙂

One Comments to “Öppna landskap”

  1. Titinea says:

    Riktigt Snyggt med kombinationen Moln och landskap! Passade perfekt ihop.. 🙂

Leave a Reply

(required)

(required)