Mys pys i höstrusket

Nu är hösten här, varm och mysig. I alla fall om man är rätt klädd. 😉 Skulle sy ett par velourbyxor på beställning i djungeltyget från JNY, men så räckte inte tyget hur jag än försökte matcha in mönsterbitarna. Klura, klura, tänka, tänka… så trollade jag dit ett par revärer i turkos. Det blev så pass bra att jag sydde en tröja till och för att de skulle hänga ihop bättre fick det bli en detalj i djungeltyget även på tröjan. En känguruficka för att vara exakt.

:: Velourset ::

Tyg: Turkos velour från Mjuka tyger (ekologisk), djungelvelour från JNY, svart mudd från SoS.
Mönster: Eget på båda 🙂
Strl: 80-86

Detaljbild på fickan.

Imorgon får Lillebror premiärprova. Vi är hemma med vattkoppor, så det är perfekt med mjuka kläder som inte skaver.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)