Grrrr!

Det blev något nytt idag också, fast inte i pappersform. Symaskinen fick jobba (eller båda faktiskt) och jag fyllde på blöjlagret till Lillebror. Jag provade ett nytt mönster den här gången och det ska bli spännande att se hur det sitter på vår kille. Jag tycker den ser lite liten ut (strl L), men det återstår att se.

:: Pocketblöja ::

Material: Mönstrad PUL-poly och mörkgrå coolmax, från Wanoo. Knappar från KAM.
Mönster: Cloth revolution, strl L.
Övrigt. Sydde stickningen med turkos tråd, som kontrast till allt svartvitt.

Äntligen lyckades jag få min knapptång att fungera bra! Jag skruvade åt några skruvar på den och sen gick det att trycka fast knapparna så det blir så där snyggt nertryckta som på köpeblöjor. Jag har varit så arg på den sen jag köpte den och därför knappt velat använda den, men nu kanske det kan bli ändring?! En enda knapp lossnade, men det berodde inte på tången, utan att jag hade satt den för nära en tjock sömsmån så piggen blev aldrig riktigt ihoptryckt.

Det känns jättebra att jag hunnit med att sy ännu en blöja och att jag dessutom hann färdigt med den så snabbt. Och ikväll är det årets första scrapträff. Längtar! Den här dagen kommer alltså fortsätta vara toppen!

One Comments to “Grrrr!”

  1. Titinea says:

    JA! Vad roligt att du lyckades klura ut vad som var fel. Bra så vet jag om min skulle krångla så är det kankse bara några skruvar som behöver dras.

Leave a Reply

(required)

(required)