Retroblöja

Jag hade en bit PUL med de här söta retrobilarna, men det var lite för kort för en blöja i strl L, så jag sydde den med besparing. Det blev jättefint med limegrönt till, eftersom det limefärade även finns i bilarna.

Tyg: PUL från Wanoo, microfleece (till insida) från SoS. Knappar från KAM.
Mönster: Omgjort Cloth revolution, strl L.

Jag sydde en pocketöppning som Strömming brukar göra, istället för omlottöppningen jag oftast har sytt tidigare. Eftersom min overlock är på service fick jag sy hela blöjan på vanliga maskinen och den kan inte sy strechsömmar, så fleeceöppningen blev inte riktigt lika snygg som den hade blivit med en overlocksöm. Men vi snackar om en insida… i en blöja! 🙂

Another pocket diaper, with PUL as outer layer and micro fleece as lining. I tried a new kind of pocket opening this time, but since my overlock machine is on service I had to sew zig zag instead of a neet overlock seam at the opening.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)