Hur kommer inspirationen?

Vad är det som får igång min kreativitet och lust att skapa? Jag tittar på allt omkring mig, det är mycket som inspirerar. Färger, former och text finns ju överallt! Ofta är det en bild med en färgkombination (som den nedan med de fantastiska garnerna), som sätter igång skaparlusten. Jag inspireras av andra kreativa människor, i bloggar och på hemsidor eller i tidningar. Jag är en riktig magasinjunkie och älskar att läsa stora inrednings- och livsstillsmagasin. Det ligger alltid en hög bredvid sängen och på andra väl valda platser i huset, där jag kan leta bilder.

Främst faller jag nog för stämningen i en bild. Är den lekfull, mysig eller lite galen kanske? Det startar olika processer och jag gillar att mixa pysslet, så att ett scrapbookingprojekt kan sluta i en inredningsdetalj eller en bild jag gillar kan sluta med att jag syr något.

Hur gör du själv för att inspireras?

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)