Retroelefanter

När min Huskylock gick sönder första gången hade jag börjat sy på två tröjor åt Lillebror. När maskinen kom tillbaka skulle jag fortsätta och det var då jag upptäckte att det inte fungerade att sy täcksöm. Jag ville sticka ner sömsmånerna med avigsydd förstärkt täcksöm, det blir så snyggt. Dessutom måste jag ju använda täcksömmar för att fålla. Nåväl, maskinen kom ju tillbaka förra veckan och här är restulatet av en del av helgens sytid.

Tyg: Ekologisk bomull med retroelefanter från Jofotex, limegrön singlejersey från JNY och vit mudd från SoS.
Mönster: Omgjort Meedom, strl 92.
Övrigt: Gillar den turkosa MOE-lappen i nedre fållen. Den bryter av mot det grönvita. Elefanttyget är så otroligt härligt att jobba med. Färgerna på tröjan blev riktigt fräscha. Vit mudd blev pricken över i!

::

A newly sewed t-shirt with ecological elephant jersey, size 92 cl (appr 2 years) for my youngest son.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)