En liten filur

Nästa kurs var det Mahlin som hade, en kurs helt i min smak. Vi skapade med färg, mist och en twist. Vi fick nämligen inte välja foto innan vi började! Det var i princip det sista vi valde ut till layouten. På ett sätt var det skönt, för det satte inga begränsningar i skapandet. Man hade inget foto i huvudet, som styrde hur sidan blev. Men det kändes annorlunda och lite svårt först. Efteråt var jag verkligen jättenöjd med min layout. Tack Mahlin!

5 Comments to “En liten filur”

 1. Ulrika says:

  DU gör så himla fina saker, Elin! Jag är så imponerad varje gång du lägger ut nya bilder. Men, för en annan som är totalt rookie på Scrap, och heller inte kommer att ge mig in i det, men bara för att få veta: hur 17 förvarar man sina sidor sen? det är ju så många fina saker på sidorna du gör, som också står ut liksom,… så, hur har man dem? I album? eller?

 2. MOE says:

  Ambitionen är väl att stoppa dem i album. Det finns plastfickor som sväljer rätt tjocka sidor, men i ärlighetens namn är jag lite dålig på att stoppa ner dem. När de blir klara står de och är fina på ett par uppsatta tavellister och jag har en hel del liggandes i högar också. Jag kan inte ens skylla på att jag inte har några album, för det har jag… 😉 Latmasken i mig erkänner.

 3. Annette says:

  Jag förstår att du blev nöjd, den är så läcker!! Färgerna, upplägget, mistningen, alla dekorationer..!!! Wow, jag gillar allt!

  Kram

 4. Mahlin says:

  Tack själv!! Jag tycker din layout blev hur snygg som helst men ajg kanske är partisk =D din handstil är så snygg! Tack för sällskap och inspiration!

 5. Annika says:

  Wow, så snyggt!!!!

Leave a Reply

(required)

(required)