Omlottbody

Jag sökte efter mönster på omlottbody och hittade det här. Eftersom mönstret var i strl 62 minskade jag det till 80 och 90% när jag skrev ut. Jag är alltså inte helt säker på vilken storlek jag har sytt, men jag valde det minsta mönstret. De borde kunna motsvara strl 50 och 56, men helt säker är jag inte. De är sjukt pluttiga och jag kan inte förstå hur någon ska kunna få plats i dem.

Tyg: Gröna paraplyflygare från Lilofant, brunt med stjärnor från JNY, brun och vit interlock (kantbanden) från JNY.
Mönster: Nefertaris omlottbody, minskat på egen risk. 😉

Vem har jag då sytt dessa små sötbodys till? Jo, till en liten MOEdesign-bebis som ligger i min mage och sparkar för fullt. Jag har nått 20 graviditetsveckor och framåt nyår beräknas familjen utökas med en liten bebis. Storebror är förstås mycket förväntansfull och tycker det ska bli spännande. Lillebror bryr sig inte det minsta, men vet att det är en bebis i mammas mage. Även om bodyarna (hrm, svårt ord att böja) är lite små (kanske strl 44-50) så kommer de troligen passa en MOEdesign-bebis alldeles ypperligt. Våra pojkar har vägt 2,4 respektive 2,5 kg när de föddes, så det finns risk att även trean blir liten. Eller så är storleken så liten i 50 helt enkelt och jag har glömt bort hur små bebisar kan vara. Det blir spännande när vi plockar fram de gamla bebiskläderna och kan jämföra.

5 Comments to “Omlottbody”

  1. nefertari says:

    så fine de ble!! helt utrolig hvor små klær blir når man ser på str 50 🙂 håper du fikk til rett str 🙂

  2. MOE says:

    Tack för att jag fick använda ditt fina mönster! Vi får se hur de passar om några månader, när bebisen kommit.

  3. […] kanske jag kan slappna av och fokusera på att fixa smågrejerna. Jag ska sy lite mer bebiskläder (de här har jag sytt redan) och så blir det nog en fleecepåse till liggkorgen. Tänkte även sy en […]

  4. […] de här byxorna är jättesmå. Jag har sytt dem till bebisen i magen och de matchar fint till de två bodies jag sytt tidigare. Jag hade inget mönster i strl 50, så jag använde ett tightsmönster i strl 62 […]

  5. […] (inte den blå-röda fleeceoverallen), bodyn och mössan är MOEdesign. Mössan var lite stor, så jag plockade fram en mindre blå med moln som […]

Leave a Reply

(required)

(required)