Klöverklänning

Min kompis fick en dotter för en månad sen och självklart passade jag på att få sy lite tjejigt till lilla M. Testade att sy i klövertyget från Mjuka tyger och insåg när jag hade klippt ut den att man kanske skulle ha haft klöverna uppåt istället. Nu är det ju tack och lov ett mönster som inte måste vara åt ett visst håll, så egentligen spelar det ingen roll. Det är värre att klippa ut fordon eller djur upp och ner. 🙂

Tyg: Klöverjersey och röd jersey till kantning från Mjuka tyger.
Mönster: Eget, samma som detta fast strl 62.

Jag gjorde samma variant med knäppning på axlarna som på den förra klänningen och jag gillar den skärningen. Den känns snäll att ta på en liten bebis, men riskerar inte att bli så vid och töjd som en kuvertöppning kan bli efter lite användning och några tvättar.

Bilderna blev lite konstigt dassiga tyvärr, trots att jag både använde blixt och fotade medan det var ljust. Men särskilt ljust verkar det iofs aldrig bli i november.

One Comments to “Klöverklänning”

  1. Krimskrams says:

    Vilken smart och snygg knäppning! Det måste jag testa 🙂

    Angående din fråga i min blogg om namnmobil så använder jag tunn svart resår till öglor för bokstäverna.

    / Krimskrams

Leave a Reply

(required)

(required)