För sena shorts och ett grattiskort

Jag började sy på ett par jeansshorts i somras åt Lille A. Men sen hände något när midjemudden skulle dit och jag la dem åt sidan. Sen låg de där lite länge… I september tog jag tag i några nyttoprojekt, bytte resårer i pyjamasar och sånt, och då passade jag på att få färdigt shortsen. Även om sommaren var slut så kommer det ju en till och i bästa fall har han inte vuxit ur dem. De ser rätt rymliga ut, så jag hoppas att de blir använda då istället.

Tyg: Gamla utslitna jeans från min garderob och röd mudd från SoS.
Mönster: Har utgått ifrån Meedoms basmönster, strl 86-92 ungefär.

De är sydda med resår i midjemudden för att hålla så bra som möjligt och när jag klippte ur de gamla jeansen valde jag att lägga mönstret över sidosömmen på jeansbenen, vilket gör att sidosömmen är kvar även på shortsen. Det är kul att ta tillvara på gamla kläder och jag har en hel hög med såna som borde kunna bli nya, roliga projekt.

Sen har jag faktiskt scrappat ett grattiskort alldeles nyligen. Det har varit lite dålig fart på scrapbookingfronten här hemma och det enda som blivit gjort den senaste tiden är det jag har åstadkommit på våra träffar vi har en gång i månaden. Jag önskar förändring på det, så jag tror det är läge för storstädning i pysselrummet. Det brukar bli lättare att komma igång när det är ordning. Jag har otroligt svårt att vara kreativ när det är stökigt runt mig. Då börjar jag på något helt annat istället, så får jag chansen att stöka till på fler ställen… haha!

Hur som helst så fyllde min mormor 85 nyligen och ville inte alls bli firad. Hon reste bort med sina döttrar istället. Men ett fint kort blir ju de flesta glada av, så ett sånt fick det i alla fall bli.

Färgerna blev lite dassiga och det är lite mer bling i hela kortet än vad som syns, men det var lite bråttom att posta det så därför hann jag bara fota det väldigt hastigt.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)