Nysytt

Min sylust är verkligen på topp och jag har tusen projekt på gång. Jag håller på med ett gäng tygblöjor, som tyvärr redan verkar vara urväxta. Jag måste ha läst hur fel som helst när jag läste vilken storlek vi skulle göra till Baby V. Jag ska sy i resår i den första imorn och prova den ordentligt så får vi se. Men annars får jag försöka sälja dem. De är så himla fina! Och nu måste jag shoppa ny PUL till nya blöjor. Inte tråkigt, men onödigt. 😉

För några dagar sen tog jag ta i högen med projekt och klippte tyg. Massor. Det ska bli tröjor, linnen, bodies och en massa annat. Kortärmat inför sommaren till alla tre pojkarna. Men så slutade det med att jag sydde de här byxorna istället. Byxor är ju plättlätta att sy jämför med en body med alla kantningar och sånt. De blev toppen med röda muddar. Passar till många färger, men jag tänker sy en body i valtyget och en i JNYs röda/vita ränder och de kommer bli alldeles perfekta till.

Tyg: Blå interlock med valar och röd mudd från SoS.
Mönster: Mitt eget, strl 62-68. Blir lätt en 68 med uppvikt mudd i midjan. De kommer förhoppningsvis räcka ett tag.

Som jag skrev tidigare så har det börjat rinna ur munnen på lillskrutten. Jag svände ihop ett par dregglisar och de går åt rätt fort, så jag lär sy fler. Det är perfekt att sy av det sista av favorittyget och eftersom jag klipper mycket nu i alla mina syprojekt blir det småbitar över både här och där.

Tyg: Blått med robotar, tror jag är ett äldre tyg från SoS (har bytt till mig det från en vän) och gul bambuinterlock med elefanter från Strömming. Baksidorna är i microfleece från SoS.
Mönster: Eget, men jag har minskat det lite för att det inte ska bli alldeles för stort och knöligt. Baby V är ju bara 3,5 månad.

One Comments to “Nysytt”

  1. OYB says:

    Snygga byxor! Tror också att randigt i rött till blir jättefint.

Leave a Reply

(required)

(required)