Våren är här

Nejdå, jag har inte legat på latsidan bara för att det ekat här på sidan. Jag har bara inte hunnit med att fota, redigera och blogga allt som blivit gjort. Mycket pyssel och prylar har det blivit den sista tiden. Fokus nu ligger på somriga kläder och dop. Vi ska snart hålla dop för vår minsting och nu är inbjudningarna klara.

Det var kul att plocka fram scrapgrejerna igen och även om det inte blev så avancerade kort, så är de ändå hemgjorda. Och jag har scrapträff inplanerad till på tisdag, så kanske blir det mer papperspyssel här framöver?

Vår mellankille fyller 3 år om ett par veckor och han fick nyligen en ny turkos skaljacka. Då behövde han såklart en ny mössa också.

Tyg: Turkos jersey med apor/lejon från JNY.
Mönster: Eget, 3-4 år.

Den nedersta bilden ger mössan mer rättvisa, för den är så fin ihop med jackan.

No Comments.

Leave a Reply

(required)

(required)